Vildsvinsspjäll med cole slowe och bbq sås

4 pers

ca 1,5 kg spjäll
grillkrydda
timjanhonung

Krydda spjällen med grillkrydda runt om ganska rikligt lägg på ugnsplåt och stek i ugnen 150 grader ca 1 timme eller tills du ser att köttet släpper fint från benen ringla över timjanhonung och hög temp i ugen till 225 grader kör ca 10 min till så dom får fin färg

Cole slow
1 litet huvud spetskål strimlat
1 röd chili strimlad
1 liten morot strimlad
1,5 dl majonäs
0,5 dl creme fraiche
salt/peppar

Blanda allt och smaka av med salt och peppar

BBQ sås
4 msk tomatpuré
1 gul lök hackad
4 vitlöksklyftor hackade
1 röd chili hackad
4 msk ätticka(mer om du vill ha mer sting)
4 msk strösocker
1 burk finkrossade tomater
salt/peppar
cayennepeppar

smält sockret i en panna ha i tomatpuren och fräs en stund ha i sedan ätticka vitlök och chili
tillsätt tomatburken låt koka upp smaka av med salt,peppar och cayenne
 

Logon
  1. http://devilda.se/ftp/data/bakgrund/background5.jpg